parcham جهش تولید با مشارکت مردمی
  • 1403/12/01 - 10:11
  • - تعداد بازدید: 17
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZUk4
افزایش کیفیت غذای بیمارستانی با مدیریت داخلی واحد آشپزخانه

افزایش کیفیت غذای بیمارستانی با مدیریت داخلی واحد آشپزخانه

���� افزایش کیفیت غذای بیمارستانی با مدیریت داخلی واحد آشپزخانه

♦️ با توجه به درخواست‌های مکرر بیماران و همشهریان محترم در خصوص بهبود کیفیت پخت مواد غذایی و افزایش رضایتمندی مراجعین،ریاست بیمارستان با توجه به تاکید ریاست دانشگاه تصمیم به تغییراتی اساسی در نحوه مدیریت آشپزخانه گرفته است.
���� بر اساس تأکید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و در راستای ارتقای خدمات تغذیه‌ای، مقرر گردیده است که از تاریخ 1403/12/01 مدیریت آشپزخانه بیمارستان دیگر به بخش خصوصی واگذار نشود و مستقیماً توسط پرسنل بیمارستان اداره گردد.

✅ این تصمیم در پی ارزیابی‌های انجام‌شده و دریافت بازخوردهای متعدد از بیماران و همراهان اتخاذ شده است. انتظار می‌رود که این تغییر، ضمن بهبود کیفیت پخت غذاها، افزایش نظارت بر مواد اولیه، بهداشت و استانداردهای تغذیه‌ای، تأثیر مستقیمی بر رضایت بیماران و مراجعین داشته باشد.

���� شفافیت در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت تغذیه‌ای و رعایت اصول استاندارد پخت از جمله اهداف اصلی این تصمیم محسوب می‌شود. امید است که با اجرای این سیاست جدید، گامی مؤثر در جهت بهبود خدمات بیمارستانی و افزایش سطح رضایتمندی بیماران برداشته شود.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 52150
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید