افزایش کیفیت غذای بیمارستانی با مدیریت داخلی واحد آشپزخانه
افزایش کیفیت غذای بیمارستانی با مدیریت داخلی واحد آشپزخانه

���� افزایش کیفیت غذای بیمارستانی با مدیریت داخلی واحد آشپزخانه
♦️ با توجه به درخواستهای مکرر بیماران و همشهریان محترم در خصوص بهبود کیفیت پخت مواد غذایی و افزایش رضایتمندی مراجعین،ریاست بیمارستان با توجه به تاکید ریاست دانشگاه تصمیم به تغییراتی اساسی در نحوه مدیریت آشپزخانه گرفته است.
���� بر اساس تأکید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و در راستای ارتقای خدمات تغذیهای، مقرر گردیده است که از تاریخ 1403/12/01 مدیریت آشپزخانه بیمارستان دیگر به بخش خصوصی واگذار نشود و مستقیماً توسط پرسنل بیمارستان اداره گردد.
✅ این تصمیم در پی ارزیابیهای انجامشده و دریافت بازخوردهای متعدد از بیماران و همراهان اتخاذ شده است. انتظار میرود که این تغییر، ضمن بهبود کیفیت پخت غذاها، افزایش نظارت بر مواد اولیه، بهداشت و استانداردهای تغذیهای، تأثیر مستقیمی بر رضایت بیماران و مراجعین داشته باشد.
���� شفافیت در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت تغذیهای و رعایت اصول استاندارد پخت از جمله اهداف اصلی این تصمیم محسوب میشود. امید است که با اجرای این سیاست جدید، گامی مؤثر در جهت بهبود خدمات بیمارستانی و افزایش سطح رضایتمندی بیماران برداشته شود.
نظر دهید